Kerstmis 2022

Naar aanleiding van de 2 afgelopen jaren, hebben wij besloten ook dit jaar met kerst onze succesvolle afhaalformule te hanteren. Dit wil zeggen dat het niet mogelijk is om bij ons te komen tafelen, wel gaan wij weer heerlijk voor jullie koken! Op deze manier hopen wij weer extra veel mensen een gezellige en smakelijke kerst te kunnen bezorgen.

Oh! Gourmetschotel

Op kerstavond, 1e en 2e kerstdag kunnen jullie weer genieten van onze razend populaire gourmetbeleving. Een compleet pakket met 6 heerlijke soorten vlees, vers afgebakken stokbrood, sauzen en groente.

Oh!@Home box

Ook onze Oh@home box zal een terugkeer maken. Zelfs zonder enige kookervaring tover je hiermee een luxe 5 gangen diner op tafel. Wij bereiden alles voor en met hulp van onze videos maak jij de gerechten af en voel je jezelf een echte sterrenchef!

Proeverij Thuis

Geniet jij liever van de kerstdagen zonder de keuken vuil te maken? Dan is de Proeverij thuis wat jij nodig hebt. In de middag haal je alvast de voor -en nagerechten bij ons op en op het gewenste tijdstip staan wij voor de deur met de warme hoofdgerechten. Wij bieden hierin de keuze tussen een vlees en een vismenu zodat er voor ieder wat wils is aan de kersttafel.

De komende weken zullen wij meer details bekend maken, dus houd onze socials en website in de gaten.
Onze OH!@Home Kerstspecials zijn uitsluitend telefonisch te bestellen!!

Openingstijden

Dinsdag - Zondag

17:00 – 23:00

Maandag

Zijn we gesloten

Adresgegevens

Restaurant Oh!

Ophelialaan 102
1431 HM Aalsmeer
0297 785793